Site news

Instruktion Corona covid 19 – utskick 6

Instruktion Corona covid 19 – utskick 6

by Shaug Alkhaffaji -
Number of replies: 0

Bästa studenter och konsulter,

Vi är så glada att konstatera att vi så här långt fått fina utvärderingar på genomförda kurser. Vi är väl medvetna om att det bygger på allas vårt samarbete, digitala närvaro och konstruktiva hållning. Tack!

 

Nuläget

Vårsolen har äntligen kommit med besked och vi är många som ser ljusare på livet. Vill dock förtydliga och be alla att vara fortsatt disciplinerade enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Fick precis ett meddelande från min systerdotter som jobbar på intensiven på Mälarsjukhuset. Det är inte över ännu! Låt oss visa fortsatt respekt mot riskgrupper och inte minst vår vårdpersonal. Visst vore det fantastiskt om vi kan bevisa att Sverige lyckas hantera Corona på bästa sätt och att vi förmår att följa direktiven utan lagar, böter och polisiära insatser.

 

Kommunikation

Som utlovat kommer vi löpande kommunicera med er. Det kommer att ske i form av ett utskick var 14:e dag oavsett om det skett några förändringar eller inte. Detta är utskick nr. 6. Som vi tidigare informerat så räknar vi med fortsatt distansundervisning fram till sommaren. Vill du gå tillbaka och läsa tidigare information så har vi samlat all information på ett ställe.

 

Som student går du in i Studentportalen:

https://studentportal.nackademin.se/mod/forum/view.php?id=503

 

För dig som undervisar på Nackademin hittar du kommunikationen i ditt nyhetsflöde:

https://studentportal.nackademin.se/mod/forum/view.php?id=33

 

Öppet hus 

7 april genomförde vi vårt digitala öppna hus. Det blev välbesökt med drygt 1.000 unika besökare! Varmt tack till alla som bidrog i chatt, intervjuer och inspelningar. Om du har vänner som är nyfikna på Nackademin eller någon specifik utbildning får du gärna tipsa om att de kan gå in och titta på inspelningarna.

https://nackademin.se/oppet-hus/

 

Examen

Som vi tidigare informerat kommer det inte genomföras något gemensamt mingel på Nackademin. Ni kommer att diskutera enskilda lösningar med era respektive utbildningsledare. Vi ser också över om vi kan få till en gemensam digital samling så även jag får möjlighet att gratulera er till era insatser och önska er all välgång vidare framåt.

 

Vi välkomnar självklart alla typer av frågor. Du är välkommen att vända dig till mig personligen eller till din utbildningsledare.

Låt oss fortsätta stödja varandra genom god kommunikation, samarbete och positivt sinne.

 

 

Med varma vårhälsningar,

Astrid