Site news

Instruktion Corona Covid 19 – utskick 8

Instruktion Corona Covid 19 – utskick 8

by Shaug Alkhaffaji -
Number of replies: 0

Maj månad går mot sitt slut och värmen börjar infinna sig. Vi får glädjas åt att den ihärdiga kylan gjort att vi fått njuta av vitsippor och hägg över en längre tid. Nu slår snart syrenerna ut i blom och många av oss förknippar doften med skolavslutning. Här på Nackademin har vi drygt 600 studenter som nu tar examen och går vidare i sin karriär. Även om tiderna är annorlunda så vet vi att kompetensen är efterfrågad och vi skickar med våra varmaste lyckönskningar vidare framåt.

 

Nuläget

Nackademin planerar för fortsatt distansutbildning även i höst. Det är viktigt att veta vad vi ska förhålla oss till i nuläget och hur vi ska planera tillsammans med våra konsulter. Riktlinjen vi beslutat är därför fortsatt distans. Självklart fortsätter vi lyssna in Folkhälsomyndighetens direktiv tillsammans med den återkoppling vi får från er gällande upplevelsen av distansutbildning.  

 

Utvärdering  

För att kunna förbättra och utveckla vår nuvarande distansundervisning behöver vi din hjälp. Om du fyllt i utvärderingen vill vi tacka för din värdefulla återkoppling. Om du ännu inte hunnit svara skickar vi här länken på nytt.

https://sv.surveymonkey.com/r/NACKDISTANS

 

Digital lyckönskan

Då vi detta år inte har möjlighet att anordna något examensmingel har vi gjort en inspelad hälsning till alla er studenter som tar examen.

https://vimeo.com/419659619/d35fe521c3

 

Instruktion för registrering i vårt Alumni

Du är viktig för oss – även efter att du har tagit examen!
Genom vårt Alumni kan vi hålla fortsatt kontakt. Vi kommer att erbjuda dig en mix av frukostseminarier, trendspaningar, rabatt på kurser och mycket mer. Dessa erbjudanden kommer att landa i din inkorg cirka fyra gånger per år, i form av ett nyhetsbrev.

 

Du registrerar dig som en alumn genom att fylla i dina kontaktuppgifter och vilken typ av information du önskar ta del av från oss. Registreringen gör du på vår hemsida och enklast genom ett snabbt klick på länken. Observera att detta gäller dig som nu tar examen och lämnar oss på Nackademin.

https://crm.nackademin.se/alumni/registrationform/2

 

Kommunikation

Som ni nu känner väl till kommunicerar vi med er i form av ett utskick var 14:e dag oavsett om det skett några förändringar eller inte. Detta är utskick nr. 8. Vill du gå tillbaka och läsa tidigare information så har vi samlat all information på ett ställe.

 

Som student går du in i Studentportalen:

https://studentportal.nackademin.se/mod/forum/view.php?id=503

 

För dig som undervisar på Nackademin hittar du kommunikationen i ditt nyhetsflöde:

https://studentportal.nackademin.se/mod/forum/view.php?id=33

 

All framgång till såväl våra studenter som lämnar oss och alla ni som fortsätter studera!

Ta hand om er själva och varandra!/ Astrid

Astrid Westfeldt Corneman

Verkställande Direktör