Site news

Instruktion Corona Covid -19 – Utskick 17

Instruktion Corona Covid -19 – Utskick 17

by Peter Hampus -
Number of replies: 0

Bästa studenter och konsulter,

Hoppas ni alla haft en fin start på det nya året. Nu går vi mot ljusare tider!

Vi informerar löpande kring Nackademins förhållningssätt till den rådande pandemin. Detta är första instruktionen för 2021. De riktlinjer vi kommunicerar nu kommer att gälla fram till 1 mars.  

 

Nuläget

Vår förhoppning är nu att ökat användande av munskydd, ökat distansarbete och framförallt de påbörjade vaccinationerna får smittspridningen att stanna upp. Vi längtar alla efter att få tillbaka lite normalitet även om vardagen med största sannolikhet för alltid har förändrats. På gott och ont.

 

Nackademin kommer att behålla nuvarande riktlinjer februari månad ut. Det innebär att vi kommer att ha fortsatta distansstudier. Undantagen kommer att vara få och endast där det finns en bedömning om att arbetet inte har möjlighet att genomföras tillfredsställande på distans.

 

Du har säkert redan varit inne på Yrkeshögskolans hemsida och läst om hur myndigheten ställer sig till samtliga delar inom YH kopplat till pandemin. Om inte, rekommenderar jag det varmt och skickar här länken:

https://www.yrkeshogskolan.se/om-yrkeshogskolan/information-till-dig-som-studerande-med-anledning-av-corona/

 

IT

Kom ihåg att du på http://it.nackademin.se hittar svar på en mängd frågor under vårt FAQ samt en mängd instruktionsfilmer.

 

Kommunikation

Vill du gå tillbaka och läsa tidigare information så har vi samlat all information på ett ställe. Detta är utskick nr. 17.

 

Som student går du in i Studentportalen:

https://studentportal.nackademin.se/mod/forum/view.php?id=503

 

För dig som undervisar på Nackademin hittar du kommunikationen i ditt nyhetsflöde:

https://studentportal.nackademin.se/mod/forum/view.php?id=33

  

Önskar er alla en framgångsrik start på VT -21. Kom ihåg att vara fortsatt rädda om varandra. Håll avstånd och kom ihåg att ett leende smittar på ett välgörande sätt!

 

Allt gott!/ Astrid

 

 

 

 

Astrid Westfeldt Corneman


(Redigerad av Shaug Alkhaffaji - fredag, 22 januari 2021, 09:42)