Site news

Belysning i korridorer

by Shaug Alkhaffaji -

Belysning i korridorer styrs numera av tidur. Belysningen tänds i god tid innan våra passersystem sätter igång. Klockan 18.00 stängs belysningen av. Behöver men då mer belysningstid trycker man på en av brytarna i korridoren för att få två timmar till.


IT-supporten

by Shaug Alkhaffaji -

IT-supporten finns på plats i expeditionen helgfria vardagar mellan klockan 08.00 och 10.00. Supporten kan vara ute på ett ärende i ett klassrum, men är snart tillbaka för att kunna hjälpa just dej med dina ärenden. Men prova först att se om du kan hitta svar på din/a frågor på https://zero.comaround.com/sv-se/ så kanske du kommer till en lösning snabbare.


Övervakningskameror

by Shaug Alkhaffaji -

Övervakningskameror med inspelning finns i våra datasalar då det förekommer vandalisering och sabotage. Inspelningarna sparas maximalt i en vecka och förstörs därefter automatiskt. Inspelningar där eventuell bevisbörda finns, sparas till dess att utredningen är avslutad. Enstaka inspelningar kan eventuellt sparas i studiesyfte. Endast två personer har tillgång till inspelat material, utom då utredning pågår

Older topics...